Wat is de vitaliteitsscan?

Het programma Vitaal Bedrijf is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland. Met Vitaal Bedrijf willen we ondernemers stap voor stap op weg helpen naar een vitale toekomst. Met als resultaat meer inzet, meer plezier, meer productiviteit en meer rendement. Ieder bedrijf met een eigen passend programma, maar als onderdeel van een beweging. Zo dagen we elkaar uit om het vitaalste land te worden.

Dat doen we door alle ondernemers van Nederland onze hulp aan te bieden, concreet en direct toepasbaar. Hiervoor is speciaal de gratis Vitaliteitsscan ontwikkeld. Wilt u een uitgebreidere uitleg van de vitaliteitsscan? Klik dan hier om meer te lezen!

Stappenplan en hulp bij deze scan!

Een goede voorbereiding is het halvewerk! Om het maximale uit deze scan te halen is een goede voorbereiding aan te raden. Daarom is het handig om eerst het stappenplan te downloaden en eventueel samen met ons door te lopen. KoBaDix kan u niet alleen helpen bij het uitvoeren van de scan, maar zeer zeker ook bij het intrepreteren van de uitkomsten en deze om te zetten in een concreet actieplan.

Onderstaand kunt u het stappenplan downloaden. Direct aan de slag met de scan? Klik dan hier.

Download het gratis stappenplan en maak uw bedrijf vitaal! 

Heeft u direct een vraag? Stuur dan een mailtje naar
jacco.los@kobadix.nl of bel 06-42149092!