Kobadix Insights, Meten Is Weten!

Zou het niet fijn zijn om onzichtbaar verlies zichtbaar te krijgen? Om te weten welke problemen bij
specifieke groep(en) spelen? Hoe u op deze punten presteert t.o.v. uw sector?

Het KOBADIX Insights programma biedt u bij uitstek de inzichten waar u naar op zoek bent. Door
gebruik te maken van onze krachtige tooling krijgt u de antwoorden op o.a. bovenstaande vragen. Zo ziet u hoe u scoort ten opzichte van uw collega’s. De uitkomsten stellen u -samen met ons- verder in staat om met een effectief verbeterplan te komen. Hierdoor kunnen uw organisatie en uw medewerkers
samen aan een vitale organisatie werken.

Door het houden van nul- en nametingen kunnen wij de voortgang van de afgesproken programma’s
volgen, de effectiviteit beoordelen en daar waar nodig bijsturen.

Kobadix Solutions, Oplossingen Die Werken!

Uit het insights programma zijn de aandachts- en verbeterpunten naar voren gekomen. Wij weten nu waar er actie nodig is en welke oplossingen de beste uitkomsten zullen hebben. Mogelijke oplossingen die wij kunnen inzetten zijn:

  • Generatieafhankelijk belonen;
  • UWV loket;
  • Vitaliteitsprogramma;
  • Financieel fitte medewerker;
  • Verkorting wachtlijst bij Burn-out klachten;

Door het houden van nul- en nametingen wordt de voortgang van de afgesproken programma’s gevolgd, op effectiviteit beoordeeld en waar nodig  bijgestuurd. Duurzame inzetbaarheid is immers een doorlopend proces.

Kobadix Communication, Helder Voor Iedereen!

Uit het Insigts programma zijn de knel- en verbeterpunten naar voren gekomen. Het Solutions programma heeft vervolgens aangegeven welke oplossingen het beste passen.

Het KOBADIX Communication programma zorgt ervoor dat alle stakeholders tijdig en op de juiste wijze -blijvend- geïnformeerd worden. Communicatie is van vitaal belang bij het slagen van uw verbeterplan. Alle stakeholders moeten de voordelen zien van het inzetten van de verschillende programma’s. Hierbij is een continue communicatie essentieel. Voor iedere klant stellen wij -in overleg- een maatwerk communicatieplan op. Immers geen klant is gelijk!